Pozzz moje ime je Aleksandar ili ovde na forumu Admin 2 a skraceno me zovite Aca.Ja sam tu da dodajem kome nije dodato i meni se obratite ako zelite osnovati guild ili nesto slicno isto ako polazete za titulu meni se obratite posto cu ja nadgledati to polaganje.Takodje sam zaduzen i za pricu foruma . Sada da kazem o ostalima :
Head Admin(Eren Jeager) je zaduzen za kartice ako neko zeli njemu se obratite i ako treba neko misljenje o borbi on se umesa,onda ja sam vec reko o sebi,FTS Admin sluzi za razne stvari da dodaje i menja imena i slicno,Kai Mokuzen je info Admin on sluzi ako vam nesto nije jasno da ga pitate i onaj Fairy Tail Roll Master njega nemojte ni pitati jer on ne dolazi na forum nego cisto onako zbog opcija.
Head Admin(Eren Jeager) je zaduzen za kartice ako neko zeli njemu se obratite i ako treba neko misljenje o borbi on se umesa,onda ja sam vec reko o sebi,FTS Admin sluzi za razne stvari da dodaje i menja imena i slicno,Kai Mokuzen je info Admin on sluzi ako vam nesto nije jasno da ga pitate i onaj Fairy Tail Roll Master njega nemojte ni pitati jer on ne dolazi na forum nego cisto onako zbog opcija.
Sub Dec 20, 2014 9:46 am od Fairy Tail Roll Master
» Zahtev za ulazak
Pet Mar 07, 2014 10:24 am od Jellal Fernandes
» Tema za zahteve
Pet Mar 07, 2014 10:22 am od Jellal Fernandes
» Informacije o tehnikama i treniranju istih
Ned Jul 14, 2013 8:55 am od Fairy Tail Roll Master
» Jumive-trava za lekove XD
Ned Jul 14, 2013 8:54 am od Fairy Tail Roll Master
» Jumive- trazenje macke
Ned Jul 14, 2013 8:53 am od Fairy Tail Roll Master
» Jumive- trazenje magicnih kljuceva